Individuel Terapi

Uanset om du kæmper med angst, stress, udbrændthed eller personlige kriser, så er du velkommen hos mig i klinikken.

Sammen ser vi på, hvad det er der skaber ubalance i netop dit liv, og med udgangspunkt i det finder vi ind til, hvad der er rigtigt for dig lige der, hvor du er nu.

Samtale- og åndedrætsterapi

Hver eneste session tilrettelægges så den passer til lige netop dig fra gang til gang, og derfor kan sessionerne og måden de foregår på godt variere.

Igennem samtaleterapi er der ofte nogle temaer eller problematikker der træder frem, og ud fra disse skaber vi sammen et udgangspunkt vi kan bruge til at træde videre ind i det kropslige arbejde og åndedrætsterapien.

Læs mere om mine metoder her

Samtaleterapi

Jeg arbejder med udgangspunkt i accept og medfølelsesbaserede metoder, og terapien er bygget op af en kombination af samtale og oplevelsesbaserede øvelser. Det kan eventuelt være visualiseringer eller opmærksomhedstrænende meditative sekvenser. 

Samtaleterapien tilrettelægges så den passer til lige netop dig fra gang til gang, og derfor kan samtalerne og måden de foregår på godt variere.

Det er vigtigt for mig, at du har det godt med den måde vi arbejder på. Derfor er du altid mere end velkommen til at give mig feedback på eventuelle ønsker omkring terapien. 

Læs mere om mine metoder her.