Foredrag

6. maj kl. 19-21: STÅ STÆRKT I DIN SÅRBARHED
Prøv at følge dette tankeeksperiment: Hvis nu, der fandtes en knap, som kunne få alt det tunge inden i dig til at forsvinde med ét, ville du så trykke på den?
 
Det er en overvældende verden. Og mens nogen skøjter tilsyneladende ubesværet afsted, går andre mere sensitive væsner rundt med en følelse af at være være forkert – at være placeret på kanten af normaliteten.
I Danmark er vi så gode til at hygge os, at vi ofte
kigger væk fra det indre, hvor det smertefulde og måske knap så kønne findes. Vi vil gerne problemløse det grimme og det svære, så vi kan hygge os igen. Og så kan man måske godt få lyst til at trykke SLET på de tunge følelser.
 
Men – hvad så, når du som forælder, ven eller elsker møder et menneske, der har oplevet noget barskt? Forestil dig det møde.
Ønsker du virkelig, at kontakten til angsten, tristheden og skammen er kappet? Følelserne har vi jo fået af en god grund. Din medfølende væren kan du tilbyde, fordi du kan mærke, hvad den anden går igennem.
Foredraget handler om at lære at leve livet med det, der er. Ikke om at skulle fikse det svære, lægge det bag sig og komme ud på den anden side. Det svære skal integreres og bruges og omfavnes.
 
Jeg vil også tale om, hvordan vi aktivt kan anvende vores åndedræt som redskab til at hjælpe os med at være ved og med vores sårbarhed.
Foredraget foregår d.6. maj i Historiens Hus i Odense C, og  billetter finder du her.

For mig er det at holde foredrag noget helt særligt. Jeg tilbyder en række forskellige foredrag med eksistentiel klangbund om sårbarhed, medfølelse, accept og det at være menneske.

Det ligger mit hjerte nært at være med til at nedbryde tabuer omkring det svære, vi mennesker gennemlever i perioder af vores liv.

Det er min dybeste intention at bruge det sårbare og svære til at skabe fællesskab, nærhed og kontakt mellem mennesker.

Kontakt mig meget gerne, hvis du ønsker at booke mig til et foredrag.