Compassion House

Om huset

I sommeren 2020 slår ACT & Breathe dørene op til Compassion House. Huset består af 3 behandler rum, et lounge område og en sal med plads til ca. 12 yoga måtter. Compassion House er et hus der er skabt til nærvær, fællesskab, inspiration og udvikling.

Der er mulighed for at blive en del af Compassion House´ på flere måder. Du kan søge om at blive en del af behandlerfællesskabet for selvstændige behandlere, eller du kan leje lokaler til et kursus, retreat, mindre foredrag eller workshop.

Du bliver en del af behandlerfælleskabet ved at sende mig en ansøgning på mail: miemy@miemy.dk eller ringe på tlf. 29 89 79 88.

Omgivelserne

Huset er beliggende på Hunderupvej 89, 5230 Odense M. Det er ganske tæt på smuk natur ved Skovsøen og Odense Å. Samtidig ligger Odense Centrum kun ca. 15 min. gang væk.

Huset har have med store skønne træer, der på lunere dage indbyder til en rolig stund med fødderne i græsset, eller en udendørs yoga time.

Hvis du afholder retreat eller kursus over flere dage, så er der mulighed for overnatning på Hotel Knudsens Gaard (5 min. gåtur fra huset).

Der er gratis parkering ved huset.

Priser:

Behandler rum: 1 dag fast pr. uge kr. 3000 + moms pr. måned

Behandler rum: 3 dage fast pr. uge kr. 4500 + moms pr. måned

Behandler rum: 5 dage fast pr. uge fra kr. 6500 + moms pr. måned (der er forskel på størrelsen i rummene, og det største koster kr. 7500 + moms pr. måned).

Salen eller lounge område: afhænger af typen af arrangement samt tidspunkt.

Kontakt mig endelig på mail: miemy@miemy.dk for at høre nærmere.